Главният секретар на МВР подава оставка, съобщи самият Петър Тодоров пред

...
Главният секретар на МВР подава оставка, съобщи самият Петър Тодоров пред
Коментари Харесай

Изненада! Главният секретар на МВР подава оставка. Доброволно


Главният секретар на Министерство на вътрешните работи подава оставка, съобщи самият Петър Тодоров пред кореспондент на БНР.

Сред претекстовете си Тодоров показва невъзможността да работи в актуалната обстановка в Министерство на вътрешните работи.

Той добави, че настояването за неговото премахване е обвързвано със записа, изнесен от самостоятелния към този момент народен представител Радостин Василев от партийна колекция на „ Продължаваме промяната “, на която се разискват смени на шефове на спецслужби.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи счита още, че претекстовете, с които Калин Стоянов желае неговата останка, не са съществени.

Той благодари за доверието на президента Румен Радев и сподели, че остава другар на всички чиновници на вътрешното министерство.

По-рано през днешния ден президентът Румен Радев да подпише декрет, с който да освободи от поста основния секретар на вътрешното ведомство, като обясненията му бяха същи, както и преди няколко дни – „ напълно политически претекстове “, свързани с „ пълномащабната чистка “ в Министерство на вътрешните работи.

Очаквайте детайлности!

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР